Nieuwe tarieven voor de Microsoft 365 abonnementen vanaf 1 maart 2022

Voor zij die Microsoft 365 abonnementen hebben is er helaas minder goed nieuws uit de hoek van Microsoft. Ze hebben beslist om hun abonnementen vanaf 1 maart 2022 wereldwijd te verhogen zoals u hieronder kan lezen:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/blog/2021/08/19/new-pricing-for-microsoft-365/

Het goede nieuws is dat ze bereid zijn om die prijsstijging het eerste jaar niet door te voeren bij klanten die overstappen van een maandelijks abonnement naar een jaarlijks abonnement.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om ons tegen eind januari 2022 te laten weten of u wenst over te stappen naar een jaarabonnement en op die manier tot 28 februari 2023 van de huidige prijs te genieten?

Dit betekent meer administratie voor KeyTech aangezien elke nieuwe licentie in de loop van het jaar berekend en gefactureerd zal moeten worden op het saldo van de resterende maanden ten opzichte van de vervaldag van de initiële vernieuwing, maar we bieden die service graag aan voor onze klanten.

KeyTech focus in 2022

Om onze klanten met dezelfde toewijding te blijven begeleiden in hun digitale transformatie in 2022 zullen wij ons nog meer toeleggen op de volgende diensten:

  • Opleidingen (Cybersecurity, MS-Office, …).
  • Automatische en real-time integratie van onze online facturatieprogramma’s (incl. ERP en CRM) met de gebruikelijke boekhoudpakketten.
  • Verdere uitbreidingen van onze cloud oplossingen zodat kleine ondernemingen met dezelfde gemoedsrust over een stabiele en beveiligde IT omgeving kunnen beschikken als grote bedrijven.