Super Medewerker, Inot of Acta Libra in de cloud ?

Digitale modernisering van notariaten vergt een aangepaste aanpak die voldoet aan hoge eisen inzake de permanente beschikbaarheid van gegevens en de onvoorwaardelijke nood aan bedrijfscontinuïteit, zelfs bij onverwachte incidenten.

De meeste notariaten zijn echter niet ingericht om op eigen locatie aan die noden te voorzien (hardware failover/redundantie, permanente monitoring, dubbele noodstroom en koeling, beveiliging tegen inbraak of natuurrampen,…).

Geholpen door onze jarenlange ervaring in jullie sector verzekeren wij migraties naar een performante en beveiligde cloud hosting waar u in alle gemoedsrust op kan vertrouwen, dankzij:

  • Wettelijke conformiteit: onze configuraties staan in voor een GDPR gecertifieerde bescherming van de persoonlijke gegevens en de naleving van de verplichte retentieperiode van backups.
  • Een korte en vlotte migratie met gecontroleerde datasynchronisaties buiten de werkuren zodat u nauwelijks of geen werkonderbrekingen ondervindt tijdens de omschakeling.
  • Een 24/7 proactieve monitoring & alerting, fine-tuning en patching van uw dedicated servers en firewall door onze toegewijde experten in de beveiligde datacenters van Proximus.
  • Een gebruiksvriendelijke private cloud omgeving waarbij u en uw collega’s altijd en van overal kunnen samenwerken met een constante en vlotte toegang tot jullie gedeelde gegevens en beroepssoftware.
  • Een vaste kost per maand per gebruiker zonder verrassingen, in een schaalbare infrastructuur.

Maar onze klanten praten er het beste over …

Sinds de overschakeling van een fysieke server naar een cloudtoepassing ondervinden wij geen problemen meer. De gedrevenheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichte aanpak van Keytech maakt dat ik zorgeloos mij kan concentreren op mijn core-business. Een welgekomen verademing!

Jakobus Monteyne, Roosens & Monteyne bv

KeyTech zorgde voor een vlotte migratie van onze cloud-toepassing, zonder nadelige interferentie. Er is op elk ogenblik, al dan niet tijdens kantooruren, tijd voor vragen. Hulp en bijstand zijn prompt en probleemoplossend. Zeer tevreden dus.

Peter Van Den Daele, Kathleen Van Steen bv