Infrastructuur & Netwerk

Wij zorgen voor de continuïteit van uw IT omgeving en identificeren afwijkingen vóór ze echte problemen worden.

Onze experten staan u op proactieve wijze bij met implementaties van toonaangevende technologieën.

Ontwikkeling

Onze front-end en back-end ontwikkelaars zijn gewend om nauw samen te werken om stabiele en gebruiksvriendelijke applicaties te leveren terwijl onze systeemingenieurs de beveiligde hosting en backups hiervan verzekeren.

Beveiliging

Wij besteden de grootste zorg aan de bescherming van uw communicaties, gegevens en online activiteiten via een multi-layer veiligheidsbeleid en een permanente bewaking in een 360° model.

Opleidingen

Ofschoon wij  verschillende materies coachen zijn onze trainers vooral erkend voor hun verhelderende opleidingen inzake cybersecurity en Microsoft 365 applicaties (Excel, Word, Powerpoint, Teams, Sharepoint, …).

Hardware & Software

Wij zijn totaal onafhankelijk van merken of fabrikanten en vergelijken steeds de voordeligste prijs/kwaliteit verhoudingen bij onze groothandelaars, inclusief garanties, vooraleer we u de beste deal voorleggen in functie van de gevraagde hardware of software.

Uw backup in de Cloud

We stellen geautomatiseerde en gecontroleerde online back-upoplossingen voor om alle gegevens van uw bedrijf veilig en snel herstelbaar te houden.