Dedicated cloud servers

Als erkende Clearmedia partner kunnen wij uw volledige IT infrastructuur naar de beveiligde datacenters van Proximus migreren en beheren.

Geniet van een stabiele en schaalbare IT omgeving voor een vast maandelijks bedrag zonder verrassingen.

Cloud backups

Met onze specifieke cloud backup oplossingen garanderen wij niet alleen de beveiligde bewaring van uw gegevens maar tevens ook een snelle werkhervatting indien nodig.

Cloud monitoring 24/7

Omdat we uit ervaring weten dat een reactief ondersteuningsmodel duur en onstabiel is en vaak downtimes veroorzaken die vermeden hadden kunnen worden met een proactieve aanpak, wordt de monitoring & alerting sterk aangemoedigd in onze support overeenkomsten.

Cloud managed WiFi

Onze cloud controllers laten ons toe om de WiFi  Access Points van onze klanten vanop afstand te configureren, troubleshooten en upgraden vanuit een gecentraliseerde console, ook voor klanten die verspreid zijn over verschillende locaties.

Cloud telefonie

Met onze VoIP installaties zijn de oproepen van uw medewerkers niet alleen goedkoper maar tevens onafhankelijk van hun locatie. Wij kunnen de volledige installatie van uw IP telefonie op ons nemen en verder ondersteunen.

Online facturatie

Geniet van onze jarenlange ervaring op het gebied van ERP ontwikkelingen op maat en implementatie/configuratie van bestaande ERP packages en laat u begeleiden naar de juiste online oplossingen in functie van uw noden.

Microsoft 365

Dankzij onze partnership met Microsoft en onze diepgaande kennis van hun producten zijn wij de ideale partner om het maximum te halen uit uw Microsoft 365 omgeving. Wij begeleiden u graag met de implementatie en configuratie van een stabiele Microsoft 365 omgeving met de juiste opties die u nodig heeft.

Webhosting

Onze hosting package (156 € per jaar) omvat: de registratie van uw domeinnaam,  een mailbox van 50 GB, 30 GB webruimte, een SSL certificaat, monitoring 24/7, beveiligingsupdates en een wekelijkse backup van uw website.

Domeinnamen

Extra domeinnamen bovenop deze inbegrepen in uw hosting package kunnen geregistreerd worden voor 22 € per jaar voor de klassieke extensies (.be, .com, .org, .net, .eu, …)

Wij bouwen uw online ecosysteem

Wij leveren websites op maat, e-shops en krachtige webapplicaties.